top of page

DUYURU

Ünilig faaliyetlerine üniversitelerine ait araçlar ile katılacak üniversitelerin resmi araçları ile (Hizmet alımı veya kiralama yolu ile temin edilen araçlar dahil) katılım sağlamaları halinde, araçların akaryakıt giderlerinin karşılanacağı bildirilmiş, resmi tarifeli taşıtlar kullanarak faaliyetlere katılan üniversiteler için o ilin belediye otobüs rayiç bedelleri üzerinden ilgili kişilerin imzaları karşılığında "SİPAY" uygulaması üzerinden hesaplarına ödemelerin yapılacağı Ünilig branşlarına ait talimatlarda da belirtilmiştir.

 

Ancak; günümüze kadar olan süreç içerisinde üniversitelerin Federasyonumuz tarafından sağlanan bu kolaylık için gerekli işlemleri yapmadığı veya eksik yaptığı görülmüştür.

 

Önümüzdeki ilk Ünilig faaliyetinden itibaren (3x3 Basketbol Müsabakaları) Ünilig branş talimatlarında belirtilen akaryakıt giderleri ile ilgili gerekli hususları yerine getirmeyen üniversitelere yakıt giderleri ve  1/3 harcırahları ödenmeyecektir. 

 

Müsabakalara üniversite araçları ile gelecek üniversitelerin faaliyet başlangıcından 1 (bir) hafta öncesine kadar Federasyona resmi olarak finans@tusf.org adresine ilgili talimatlarda belirtilen belgeleri göndermeleri ve söz konusu mail adresine üniversite aracı ile gelineceğinin belirtilmesi gerekmekte olup, faaliyet bittikten sonra alınan ve gönderilen olurlar ile ilgili hiç bir işlem yapılmayacaktır.

 

Faaliyetlerin teknik toplantılarına katılım zorunlu olup, toplantıya katılamayacağını haber vermeyen üniversitelerin faaliyetlere alınmamaları durumunda sorumluluk kendilerine ait olacaktır.



302 views
bottom of page